7 zile de Meditatie Dinamică OSHO, 23-29 noiembrie 2015

Avem plăcerea să vă invităm la următoarea serie de 7 zile consecutive de Meditație Dinamică din această toamnă, ce va avea loc la finalul lunii noiembrie. Aceasta este o invitație către aprofundarea acestei tehnici revoluționare, de aceea vă recomandăm să veniți la toate cele 7 zile.

7 zile de Meditatie Dinamica OSHO

Meditația Dinamică este una din tehnicile de bază din ”lumea Osho”, creată special pentru omul modern, pentru ca acesta să poată experimenta cu toată ființa sa starea de meditație sau non-minte.

Asemenea calatoriei spirituale, ea pornește de la haosul in care ne aflăm cei mai mulți dintre noi, pentru a ajunge în cele din urmă la bucuria celebrării fără motiv.

Tehnica începe cu o etapă de RESPIRAȚIE DE FOC, urmată de CATHARSIS (ELIBERARE EMOȚIONALĂ), apoi SALT PE LOC, strigând sunetul ”HUU”, NEMIȘCARE, și în fine, CELEBRAREA PRIN DANS.

Descrierea detaliată a meditației o găsiți aici. Meditația va fi explicată și la fața locului.

Câteva articole despre efectele și practica Meditației Dinamice, aici.

DETALII LOGISTICO-ADMINISTRATIVE:

Când?

23-29 noiembrie (de luni până duminică), între 7.30-8.45 dimineața

Unde?

Str.Lunei, nr.5 (aproape de intersecția Bd. Carol cu Calea Moșilor). Hartă și date de contact, aici.

Cine organizează?

Centrul de Meditație Osho Joy și Mind Evolution Society

Facilitatori: Marius Lazăr și Dhyana Leela

Înscrieri:

Pentru înscrieri, completați formularul online, aici, specificând numărul de zile și perioada.

Persoanele care NU AU MAI FĂCUT NICIODATĂ Dinamica, sunt rugate să vină în prima zi a seriei (luni, 23 noiembrie), când vor fi oferite explicațiile complete ale tehnicii. În celelalte zile doar vom puncta unele aspecte, în funcție de energia momentului. Cei care au mai făcut Dinamica pot veni în oricare din zile, în limita locurilor disponibile.

RECOMANDĂRI PRACTICE PENTRU PARTICIPANȚI:

Este important să ajungeți cu 10-15 minute înainte de ora oficială de începere (7.30), pentru a vă schimba, merge la toaleta, acomoda cu spațiul. Introducerea meditației începe la 7.30, practica efectivă (ce durează 1 oră), la 7.45, cel târziu.

Meditația se face pe stomacul gol. Puteți bea ceai sau apă în schimb.

Va recomandam să aveți haine lejere, sport, care să nu vă distragă în timpul meditației. Pentru că se transpiră destul de mult, luați în calcul eventuale haine de schimb.

Pentru mai multe detalii:

Va așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.