Testimoniale

Iata cateva marturii ale prietenilor nostri, participanti la meditatiile si procesele Osho organizate la OSHO Joy:

Despre seria de 7 zile de meditatie Chakra Loops:

Chakra Loops este foarte provocatoare si puternica, o simpla tehnica de respiratie care te poate duce in extaz, in armonia cea mai profunda posibila dar la fel de bine te poate duce in durerea si blocajul cel mai adanc care este localizat, memorat in propriul corp si de care nu ai habar, pentru a-l elibera. Ea merge pana acolo unde este lasata sa ajunga.
Cert este ca poate fi folosita ca o tehnica de relaxare dar si ca o puternica terapie. Eu le-am experimentat pe ambele si sunt foarte recunoscatoare si multumita. (Adriana)

Eu am avut parte doar de o seara de CL (cea de incheiere) si a fost o experienta foarte puternica, care m-a zguduit foarte mult (abia acum realizez). Din punct de vedere fizic, m-am simtit foarte obosita dupa, dar in interior am simtit ceva frumos, ca dupa o lunga zbatere. Sunt recunoscatoare ca am avut ocazia sa experimentez asa ceva si cred ca mai sunt unele lucruri nesolutionate, pentru ca am niste manifestari pe plan fizic si nu am reusit sa depistez ce din interior le determina.
Va multumesc pentru suport si pentru ca faceti lucruri minunate. O imbratisare calda pentru toti. (Andreea)

Despre experienta mea la Osho Joy:
Cred ca Viata ne ofera mereu oportunitati de intelegere si descoperire interioara, important e sa fim deschisi si sa nu blocam incercarea necunoscutului de a se face cunoscut.
La mine meditatiile Osho au venit in momentul in care am inteles ca trupul nu este doar un vehicol, doar un instrument prin care Spiritul sa se poata exprima in lumea materiala, ci el este parte integranta din intreg, o prelungire a energiilor fiintei interioare, o parte importanta in exprimarea de sine a fiintei complexe care suntem. Ma gandeam sa iau niste lectii de dans, am ajuns la cursuri de Qi-Gong, in cautarea a ceva care sa implice miscarea trupului in procesul meditativ al descoperirii de sine. Asa am aterizat intr-o zi de duminica si la Osho Joy. Citisem despre meditatia dinamica, intelesesem „teoretic” importanta totalitatii atat in miscare cat si in nemiscare, ma fascina ideea descoperirii acelei esente care se reveleaza dincolo de miscare si nemiscare, insa..citeste în continuare

Despre Gaia’s Dance, petrecerea meditativa de Revelion (2012-2013):

Revelionul de anul acesta a fost pentru mine o experienta sublima, revelatoare, iar conectarea la energia Mamei-Pamant a contribuit la aceasta stare de beatitudine si implinire. Ii multumesc Universului pentru tot ce mi-a oferit, dar si pentru ca mi-a atras atentia ca generozitatea are uneori limitele sale. (Simona Serbanescu)

A fost intr-adevar un Revelion “Osho Joy”! Cu bucurie, libertate, autenticitate, caldura…O Petrecere de Revelion altfel (desi nu a lipsit salata de boeuf dar sarmalele au fost de post :-), in care m-am simtit conectata atat cu mine cat si cu toti ceilalti…Cu muzica, dans si meditatie, toate imbinate atat de armonios….

Pentru mine a fost cel mai frumos mod de a incepe 2013, multumesc din suflet, Eugen si Marius! (Raluca Mohanu)

Impresiile mele de la revelion: Multumesc mult pentru organizarea programului dinainte de miezul noptii.. Am venit la revelion cu dorinta clara si mare de a ma conecta cu Gaia si de a da 100% in dans, si a fost o experienta pe masura.. Am simtit cum la fiecare element pe care il dansam, “el” ma dansa si cunosteam inca un fel de a simti viata pe pamant. Privind inapoi in 2012, vad un an in care am deschis o poarta noua spre a ma bucura de miscarea corpului meu in dans, lasand deoparte vreo 90% din stresul acela de “oare fac ce trebuie/eu nu stiu sa dansez”. Multumesc, Osho! :-) Iar apoi, meditatia dinainte de miezul noptii, la care am respirat “invers”, ca sa zic asa – inspirand toata suferinta, expirand bucurie si bunastare – a fost terapie curata. Am simtit cum durerea mea se intensifica si se topeste, se transmuta, in comuniunea cu celelalte fiinte de pe pamant, si cum apare ceva dincolo de eu-tu-ei, dincolo de nevrozele noastre de zi cu zi si ce credem ca traim… multa libertate si iubire. Multumesc pentru facilitare. Sa fie un an nou cat mai bun pentru fiecare!! (Silvia)

Iată și o înregistrare video de la un workshop rezidențial la Snagov (în apropierea Bucureștiului), cu o sesiune de improvizație cu diferite instrumente muzicale (feb.2013): Live Jam Session in the pyramid.

Despre seria de 21 de zile de Meditație Dinamică (organizată în 2014 împreună cu Zorba Buddha):

Iată-ma după 21 zile de meditatie Dinamica OSHO !

Au fost 3 saptamani in care m am implicat total intr-un proces de transformare personala.

In fiecare dimineata de la 7.30 am urmat acelasi ritual timp de o ora: respiratie , exprimare emotii, observare si dans. Cu toate ca <<tehnica>> era aceeasi in fiecare zi, experiente au fost diferite de fiecare data, atat ca traire cat si ca intensitate. Am trecut prin furie, frica si tristete in primele zile, pentru ca in ultimele zile sa traiesc intens momente de bucurie si iubire.

Cum ma simt dupa 21 de zile ? Mai relaxat , mai centrat, cu mai multa claritate mentala, mai iubitor cu mine (si cu altii), mai puternic (fizic), mai bucuros ….si lista ramane deschisa.  Stiu ca efectele benefice ale meditatiei vor continua sa apara si in saptamanile ce vor urma ,asa ca sunt curios si deschis sa vad ce se intampla .

Vreau sa imi multumesc ca mi-am oferit prilejul sa fiu EROUL MEU Am mai facut serii de 7 zile / 14 zile consecutive de Dinamica, dar experienta asta a fost de departe cea mai intensa si importanta pentru mine. Multumesc si celorlalti EROI … celor care au venit cateva zile , sau saptamani , fara sa fi facut inainte nici o meditatie OSHO. Sunt bucuros cand apar si alti oameni determinati sa-si transforme viata.  Multumesc si lui Marius Lazar (Osho Joy), care in fiecare dimineata a fost alaturi de DINAMIZATI.  Apreciez foarte mult devotamentul si implicarea de care da dovada in raspandirea meditatiilor OSHO.

Ca sa ai un feeling despre ce vorbesc, poate iti rezervi o zi sa vezi cum e si ce iti aduce in plan personal. Si s-ar putea sa ajungi sa ajungi, ca si mine, recunoscator ca ti ai oferit o asa ocazie de transformare.
p.s. la urmatoarea serie voi fi again in sala – calatoria continua.

Cu Drag – Marius N ( Prem Raj)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.