Ev.recomandat: ZEN Hara Reconnecting, cu Deva Krishna – 25-27 mai 2018

Ce este Hara?

Hara este centrul primar al energiei vitale, este o sursă de energie inepuizabilă. În ZEN, misticii japonezi o consideră ca fiind centrul Ființei. Misticii, în simplitatea și spontaneitatea lor, se conectează direct la Hara, acolo unde este beatitudinea și adevărata împlinire interioară.

De ce să te reconectezi la centrul Harei?
Cine se reconectează la centrul Harei experimentează o adevărată centrare în propria Ființă și în conștiența sa. Simte că este bine înrădăcinat, simte stabilitate, forță interioară, împlinire și senzația de extindere continuă.

De ce să participi la workshopul ZEN Hara Reconnecting? Și care sunt beneficiile?

  • Workshopul experiențial de trei zile se va desfășura într-un loc primitor și protejat iar meditațiile active, passive și exercițiile propuse de Deva Krishna te vor ajuta să deblochezi energia reprimată.
  • Explorând Hara, fluxul natural al energiei se va întoarce în a curge hrănind și revitalizând corpul fizic, chakrele și corpurile subtile aducând vindecări pe plan fizic și emoțional.
  • Reconectarea la Hara te va ajuta să fii mai sensibil, mai natural și mai spontan, regăsindu-ți forța interioară pentru a-ți exprima la maxim energia ta, într-o stare de calm, pace, tăcere și conștiență.
  • Din această conștiență va exploda o cantitate imensă de energie luminoasă de înțelepciune, inteligență și creativitate

Pentru mai multe detalii și înscrieri, aici.