• Petrecere – Celebrarea Primaverii

  Posted on March 26, 2013 by in Uncategorized

   

  “Viata este un moment bun pentru celebrare, pentru bucurie. Uita-te la Viata – vedeti tristete undeva? Ai vazut vreodata vreun copac depresiv? O pasare cu probleme de anxietate? Vreun animal nevrotic? NU, Viata nu este asa! Omul a priceput gresit, si a priceput gresit pentru ca are impresia despre el ca este foarte intelept, foarte istet. Desteptaciunea omului este boala lui. Nu fi prea intelept. Adu-ti aminte mereu sa te opresti; nu te avanta spre extreme. Un pic de nebunie si un pic de intelepciune iti prinde bine, iar in combinatia corecta te duce spre starea de buddha”

  Osho I Celebrate Myself Chapter 4

  Cum primavara natura se trezeste la viata, dorim sa ne sarbatorim, sa experimentam bucuria Vietii impreuna cu voi. Este un moment bun sa ne uitam in interior si sa cautam adanc in noi semintele bucuriei, ale celebrarii, iar daca va fi cazul sa le gasim, sa le recunoastem putem sa le incurajam sa se si prinda, sa inmugureasca in noi stari, straturi. Va recomandam sa veniti cu inima deschisa spre experimentare, sa ingaduiti Existentei sa se manifeste cu bucurie prin voi. Va invitam deci cu bucurie la petrecere, vom dantui impreuna, vom medita, ne vom exprima in limbi necunoscute, vom impartasi, ne vom cunoaste la un nivel mai profund pe noi insine dar si pe ceilalti.

  Petrecerea va fi indrumata de catre noi functie de inspiratie, ne vom lasa ghidati de muzica, de lumina si de oameni. Puteti sa incercati sa veniti fara asteptari, sa aveti incredere in ceea ce va punem noi si Viata la dispozitie. Ne vom asuma rolul de gazde omenoase, va vom calauzi pe parcursul exercitiilor si de ce nu in nebunia dansului, dar voua va ramane sa va asumati responsabilitatea pentru starile intampinate si pricinuite (frumoase si extatice desigur) in interior.

  Toţi cei alături de care am petrecut momente frumoase, autentice dar şi cei care doresc să ni se alăture de acum încolo, vă aşteptăm la o seară de dans, energie, conştienţă şi bucurie!

  Programul se prezinta astfel:

  – dans liber, extatic, sălbatic, suav şi divin!
  – un pic de meditaţie, aşa de gust şi de centrare ;)
  – exerciţii în care ne vom juca, vom interacţiona cu ceilalţi, ne vom simţi energia şi ne-o vom împărtăşi;
  – surprize, spontaneitate şi orice ne propune Existenţa

  Pentru alte detalii practice: contact@oshojoy.ro

  Comenteaza cu profilul de Facebook :

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.