7 zile de Meditatie Dinamica OSHO, 22-28 ianuarie 2018

Centrul de Meditație Osho Joy are plăcerea să vă invite la prima serie de 7 zile consecutive de Meditație Dinamică OSHO, pe anul 2018.

Meditația Dinamică este una din tehnicile de bază din ”lumea Osho”, creată special pentru omul modern, pentru ca acesta să poată experimenta cu toata ființa sa starea de meditație sau non-minte.

Asemenea călătoriei spirituale, ea pornește de la haosul în care ne aflăm cei mai mulți dintre noi, pentru a ajunge în cele din urmă la bucuria celebrării fără motiv. :)

Invitația se adresează tuturor, indiferent de nivelul de familiarizare cu această tehnică.

Aceasta este o invitație către aprofundarea acestei tehnici revoluționare, de aceea este important să participați la fiecare din cele 7 zile consecutive. Cu toate acestea, pentru că știm că viața urbană are multe provocări, am decis ca de această dată să oferim posibilitatea participării celor interesați și la mai puține sesiuni, cu condiția, în cazul celor care nu au mai făcut niciodată meditația, să fie prezenți în prima zi a seriei, luni 22 ianuarie, când vor fi date explicațiile complete.

Descrierea completă a Meditației Dinamice, aici.

Meditația va fi explicată și la fața locului.

Mărturia unui prieten care a participat la o serie de 21 de zile de Dinamici, aici: http://oshojoy.ro/

RECOMANDARI PRACTICE PENTRU PARTICIPANȚI:

Este important să ajungeți cu 10 minute înainte de ora oficială de începere, pentru a vă schimba, merge la toaletă, acomoda cu spațiul. Introducerea meditației începe la 7.15, practica efectivă (ce durează 1 oră), la 7.30, când SE ÎNCHIDE ȘI UȘA.

Meditația se face pe stomacul gol. Puteți bea ceai sau apă în schimb.

Să aveți haine lejere, sport, care să nu vă distragă în timpul meditației. Pentru că se transpira destul de mult, luați în calcul eventuale haine de schimb (inclusiv lenjerie intimă), pentru perioada de după meditație.

DETALII LOGISTICO-ADMINISTRATIVE:

Când?
22-28 ianuarie 2017 între orele 7.15-8.30 a.m.

Unde?
Str. Vasile Lascar, nr.206 (Atma Center), București (la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Ștefan Cel Mare). Harta, aici.

Cine organizează?
Osho Joy Meditation Center

Contribuție 7 zile: 170 RON
Contribuție 1 zi: 30 RON

Înscrieri:
Se fac prin mail (contact@oshojoy.ro), sau telefonic (0726607205 sau 0754962332), pe principiul ”primul venit, primul servit”, și devin efective după plata unui avans de 100 de RON. Detaliile de plată, pe mail/telefon.
Numărul de locuri disponibile: 12

DESPRE FACILITATOR:

Marius Lazăr

”Am luat contact cu Osho mai întâi prin intermediul cărților, pentru ca în 2005 să particip la prima la grupă Osho, cu Shunyo şi Marco, la Sofia, în Bulgaria. Au urmat apoi alte grupe de meditație și terapie, cu discipoli Osho precum: Prem Salila (Primal pulsation), Spersa (Inteligența Inimii, workshopuri de tantra), Bodhiray (Respiratie Oceanica), Mouna (Vindecarea copilului interior), Devapath (Respiratie Oceanica), Devo (Intalnirea Sufi), Deva Krishna….

Din 2011 m-am implicat în ”proiectul Osho Joy”, și am început să împărtășesc alături de alți prieteni călători meditațiile Osho și să susțin cadrul necesar pentru ca meditația să se întâmple.

În septembrie 2016 am participat în București, la trainingul pentru facilitatori ”Meditation- In-Depth and Facilitating”, cu Kaifi Iraklis, devenind facilitator certificat al Meditațiilor Osho.”

Vă așteptăm, cu drag!