7 zile de Meditatie Dinamica OSHO, 8-14 octombrie 2015

Centrul de Meditație Osho Joy  are plăcerea să vă invite la prima serie de 7 zile consecutive de Meditație Dinamică din această toamnă, în perioada 8-14 octombrie 2015. Aceasta este o invitație către aprofundarea acestei tehnici revoluționare, de aceea este important un angajament ferm pentru toată perioada procesului. Cei care doresc să vină o singură dată, o pot face doar în prima zi, joi, 8 octombrie.

Meditația Dinamică este una din tehnicile de bază din ”lumea Osho”, creată special pentru omul modern, pentru ca acesta să poată experimenta cu toata ființa sa starea de meditație sau de non-minte.

Asemenea călătoriei spirituale, ea pornește de la haosul în care ne aflăm cei mai mulți dintre noi, pentru a ajunge în cele din urmă la bucuria celebrării fără motiv. :)

Descrierea Meditației Dinamice, aici: http://oshojoy.ro/meditatii-osho/meditatia-osho-dinamica/

Meditația va fi explicată și la fața locului.surf-the-waves

Mărturia unui prieten care a participat la o serie de 21 de zile de Dinamici, aici: http://oshojoy.ro/centrul-osho-joy/feedback/

RECOMANDARI PRACTICE PENTRU PARTICIPANTI:

Este important să ajungeți cu 10-15 minute înainte de ora oficială de începere (mai ales dacă nu ați mai experimentat această tehnică), pentru a vă schimba, merge la toaletă, acomoda cu spațiul.

Meditația se face pe stomacul gol. Puteți bea ceai sau apă în schimb.

Să aveți haine lejere, sport, care să nu va distragă în timpul meditației. Pentru că se transpira destul de mult, luați în calcul eventuale haine de schimb (inclusiv lenjerie intimă), pentru perioada de după meditație.

 

Pentru alte detalii:
Email: contact@oshojoy.ro

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.