7 zile de Meditatie Dinamica OSHO, 8-14 octombrie 2015

Centrul de Meditație Osho Joy  are plăcerea să vă invite la prima serie de 7 zile consecutive de Meditație Dinamică din această toamnă, în perioada 8-14 octombrie 2015. Aceasta este o invitație către aprofundarea acestei tehnici revoluționare, de aceea este important un angajament ferm pentru toată perioada procesului. Cei care doresc să vină o singură dată, o pot face doar în prima zi, joi, 8 octombrie.

Meditația Dinamică este una din tehnicile de bază din ”lumea Osho”, creată special pentru omul modern, pentru ca acesta să poată experimenta cu toata ființa sa starea de meditație sau de non-minte.

Asemenea călătoriei spirituale, ea pornește de la haosul în care ne aflăm cei mai mulți dintre noi, pentru a ajunge în cele din urmă la bucuria celebrării fără motiv. :)

Descrierea Meditației Dinamice, aici: http://oshojoy.ro/meditatii-osho/meditatia-osho-dinamica/

Meditația va fi explicată și la fața locului.surf-the-waves

Mărturia unui prieten care a participat la o serie de 21 de zile de Dinamici, aici: http://oshojoy.ro/centrul-osho-joy/feedback/

RECOMANDARI PRACTICE PENTRU PARTICIPANTI:

Este important să ajungeți cu 10-15 minute înainte de ora oficială de începere (mai ales dacă nu ați mai experimentat această tehnică), pentru a vă schimba, merge la toaletă, acomoda cu spațiul.

Meditația se face pe stomacul gol. Puteți bea ceai sau apă în schimb.

Să aveți haine lejere, sport, care să nu va distragă în timpul meditației. Pentru că se transpira destul de mult, luați în calcul eventuale haine de schimb (inclusiv lenjerie intimă), pentru perioada de după meditație.

DETALII LOGISTICO-ADMINISTRATIVE:

Cand?
8-14 octombrie 2015 intre orele 7.30-9.00.
Unde?
Str. Iuliu Valaori, nr.7, sala de jos (cum intrați în clădire, în stânga).
Cine organizează?
Osho Joy Meditaion Center
 Înscrieri:
VA RUGAM SĂ CONFIRMATI PARTICIPAREA TELEFONIC (LA PERSOANA DE CONTACT), CEL TÂRZIU PÂNĂ MARȚI, 6 OCTOMBRIE. MULȚUMIM.

Despre facilitator: Marius Lazăr eu Smile

”Primul meu contact cu Osho a fost într-o librărie, în Bucureşti( prin anul 2000), când eram în căutarea unei cărţi celebre de yoga, Yoga Sutras, de Patanjali, şi am dat de comentariile lui Osho la aceste sutre. A fost dragoste la prima vedere, îmi amintesc că mi-a plăcut autenticitatea lui şi simţul umorului, atunci la început.

În anul 2005 am participat la prima grupă Osho, cu Shunyo şi Marco, la Sofia, în Bulgaria. M-am bucurat că am intrat în contact cu oamenii care simţiseră aceeaşi atingere ca şi mine, deşi sub forme şi în contexte diferite.

Au urmat apoi alte grupe, cu Prem Salila (Primal pulsation- Brasov, 2007), Spersa (Inteligenta Inimii- Bucuresti, 2007, si altele), Bodhiray (Respiratie Oceanica), Mouna (Vindecarea copilului interior), Devapath (Respiratie Oceanica), Devo (Intalnirea Sufi), samd…

Din 2011 m-am implicat în ”proiectul Osho Joy”, și am început să împărtășesc alături de alți prieteni călători, meditațiile Osho, și să susțin cadrul necesar pentru ca meditația să se întâmple.

Meditația Dinamică Osho este una din favoritele mele, și e o plăcere să o pot împărtăși cu alți oameni interesați de explorarea interioară.”

Persoană de contact:
Marius Lazar (0726607205, 0754962332)

Pentru alte detalii:
Email: contact@oshojoy.ro

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.