Community&Sharing

Evenimentele de comunitate au inceput din dorinta de a ne cunoaste mai bine si de a ne impartasi intr-un mod liber. Ele incep sa devina incet-incet o traditie mult asteptata, iar grupul de prieteni a inceput sa se transforme intr-o comunitate.

Asa ca de una-doua ori pe luna ne vom intalni la Centru ca sa cream impreuna Comunitatea Osho Joy, dintr-un spatiu de prezenta, iubire, acceptare si autenticitate. Ne dorim sa dam voie sa creasca un spatiu hranitor, deschis si in care sa putem creste autentic, si la care sa isi aduca contributia toti cei care simt ca au ceva de impartasit cu noi.

Serile vor fi momente de impartasire, in care fiecare exprima ceea ce simte sa impartaseasca cu ceilalti, dar si momente de joaca si celebrare… Caci nimic nu este cu adevarat demn de a fi luat in serios. Din cand in cand vom avea grija sa cultivam si tacerea interioara, prin mici momente de meditatie… Incet, incet, linistea si sunetele vor exista in acelasi timp…

Ce vă propunem:
– o meditaţie activă OSHO;
– momente de sharing, autenticitate si spontaneitate, ceaiul e din partea casei :);
– uneori filmuleţe, citate sau orice altceva din oameni care ne-au inspirat şi ne-au ajuta pe calea noastră;

Contribuţia recomandată: pentru aceste seri nu avem nici o recomandare, fiecare poate da dupa cum simte si poate :).

Va asteptam pe toti, mai noi sau mai vechi, mai cunoscatori sau mai incepatori in ale meditatiei, sa vedem cum putem crea impreuna o altfel de comunitate, una asa cum ne-o dorim!