Hara Reconnecting – reconectarea la Energia vitală, cu Deva Krishna- duminica 12 iulie 2015

july 4th 2007

Sursă foto: http://mwp4.me/digital-art

HARA este centrul energiei vitale, sursa principala a energiei. În Zen, misticii Japonezi în simplitatea și spontaneitatea lor se conectau direct la Hara, centrul ființei, unde se găsește beatitudinea și pacea interioară. Și Samuraii, care erau luptatorii cei mai temuți din lume, erau centrați în Hara, iar acesta era secretul abilității lor în luptă, de aceea reușeau să folosească maximul energiei lor.

În acest workshop experiențial vom face o serie de meditații și exerciții explorative atât active cat și statice pentru a ne reconecta direct la Hara, sursa primară a energiei.

Această experiență vã va ajuta în a vă reconecta la Hara, deblocând energia reprimată, astfel fluxul natural al energiei va reîncepe să curgă hrănind și revitalizând corpul fizic, cele șapte chakre și corpurile subtile, aducând de asemenea și vindecări.

Cine poate sa participe?

Toate persoanele care doresc….

  • Să experimenteze dimensiunea ființei
  • Să atingă o sursă de energie incredibilă și inepuizabilă
  • Să aibă acces la secretele meditației și creșterii interioare
  • Activarea celui de-al treilea ochi, “Ajna chakra”.

DESPRE DEVA KRISHNA: Deva Krishna

DEVA KRISHNA este un mistic, a primit învățăturile lui Osho și pe parcursul căutarii sale, a trăit experiența mistică a trezirii spirituale în prezența unui Maestru iluminat. Din 2006 conduce grupuri de meditație, satsang și de creștere interioară, împărtășind viziunea și experiența sa legată de trezirea spirituală, conștiință și de adevăr.

Lucrează cu tehnicile de meditație, constelațiile familiale sistemice, Reiki și alte discipline holistice, lucrând și cu terapiile individuale. A fost în Tibet în retrageri spirituale în mănăstirile tibetane, a studiat Ayurveda în India și Nepal.

Deva Krishna ne invită pe toți către trezirea conștiinței, ieșirea din automatisme și către trăirea unei vieți meditative exprimându-ne la maxim propriul potențial.

“Suntem în viață pentru a fi fericiți, a iubi, a celebra, a experimenta și pentru a cunoaște adevărul. Conștiinta este parte din noi, este profund legată de existența noastră, este intrinsecă, este oglinda sufletului nostru. Și ar fi suficienți câțiva pași pentru a recunoaște cine ești, pentru a-ți recunoaște potențialul și pentru a retrezi Divinitatea care este în tine”(Deva Krishna)

 
PS: Puteți vedea câteva imagini de la finalul workshopului, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.