Incursiune in vietile anterioare- Workshop intensiv de meditatie cu Deva Krishna, 5–6 decembrie 2015

Misterul vieților anterioare…

Există experienţe care pot semnala amintirea unei vieţi anterioare:

Ţi s-a întâmplat să ajungi într-un loc nou, unde nu ai mai fost niciodată, și să ai senzaţia că deja îl cunoşteai? Simţeai o anumită familiaritate dar în acelaşi timp erai aproape sigur că ai mai fost în acel loc?

Poate odată ai întâlnit o persoană pe care nu o cunoşteai, dar erai aproape sigur că o cunoști de mult timp şi era ca şi cum deja exista o relație între voi.

Acelaşi lucru se întâmplă şi cu visele. Ţi s-a întâmplat să visezi ceva care nu are nici o legătură cu viaţa actuală pe care o trăieşti?

Noi toţi trăim situaţii pe care dacă le privim în profunzimea lor, cu siguranţă ne-ar conduce către o viaţă anterioară, doar că nu ne aducem aminte acest lucru în mod direct.

Despre acest workshop…

În acest workshop vei călători explorând vieţile anterioare prin intermediul unui proces meditativ.

Vei putea descoperi eventuale aspecte ale personalităţii tale legate de vieţile anterioare.

Vom aprofunda subiectul Karmei, pentru a înţelege cum funcţionează la nivel inconştient Modelele Karmice de comportament purtate cu noi din vieţile anterioare.

Toţi putem face această călătorie de explorare a vieţilor anterioare, având acces la amintirile corpului astral, corpul subtil energetic care duce cu sine toate amintirile vieţilor anterioare.

Este o experienţă intensă şi care poate aduce rezolvari în multe cazuri, care în acelaşi timp ne ajută să ne înţelegem natura noastră spirituală şi să vedem cu claritate că această conştiinţă a trăit mereu, schimbându-şi forma iar și iar. Ceea ce ne leagă la nivel inconştient de vieţile anterioare este Karma, adică acţiunile suspendate, neîncheiate, sentimentele şi emoţiile netrăite, care într-un anumit fel ne influenţează viaţa actuală.

Modelele karmice de comportament sunt rezultatul a ceea ce a rămas suspendat în vieţile trecute, astfel mintea noastră are iluzia de a putea încheia lucrurile suspendate în această viaţă, uitând scopul real pentru care avem această viaţă. Scopul principal al acestui workshop este cel de a trăi o experienţă meditativă profundă, care să ne ajute să transcendem corpul, mintea, emoţiile; o experienţă care păşeşte dincolo de timpul cunoscut ca şi trecut şi viitor, o experienţă care ne ajută să vedem şi să ne înţelegem natura spirituală care este pură conştiinţă.

Cui se adresează acest workshop?

  • Persoanelor care meditează şi căutătorilor adevărului;
  • Persoanelor care se simt în rezonanţă cu aspectele menţionate în descrierea de mai sus;
  • Persoanelor care doresc să intre în profunzimea meditaţiei descoperind dimensiunea Transcendenţei.

Cine poate participa?

  • Toate persoanele care au experienţă de meditaţie.

Cine nu poate participa?

Cine are următoarele patologii atestate clinic :

  • Depresie;
  • Atacuri de panică;
  • Psihoză şi schizofrenie;
  • Probleme cardiace;

Notă:

Deva Krishna nu lucrează cu tehnica hipnozei regresive care este competenţa pshihologilor şi a psihiatrilor calificaţi, dar vă va conduce într-un proces meditativ, bazat doar pe tehnici de meditaţie specifice care stimulează ieşirea la iveală a amintirilor din vieţile anterioare.

De asemenea nu garantează tuturor participanţilor accesul imediat la amintirile din vieţile anterioare deoarece este necesară o atitudine relaxată, fără aşteptări faţă de acest proces. În acest caz va fi posibil să intraţi în profunzimea procesului având experienţe intense.  Cu toate acestea, un minim de experienţă este sigur.

Se recomandă participanţilor în ultimele 2 zile până la workshop să se ducă la culcare seara mai devreme, să fie bine odihniţi.

DESPRE DEVA KRISHNA
Deva la iarba verde

DEVA KRISHNA este un mistic, a primit învățăturile lui Osho și pe parcursul căutarii sale, a trăit experiența mistică a trezirii spirituale în prezența unui Maestru iluminat. Din 2006 conduce grupuri de meditație, satsang și de creștere interioară, împărtășind viziunea și experiența sa legată de trezirea spirituală, conștiință și de adevăr.

Lucrează cu tehnicile de meditație, constelațiile familiale sistemice, Reiki și alte discipline holistice, lucrând și cu terapiile individuale. A fost în Tibet în retrageri spirituale în mănăstirile tibetane, a studiat Ayurveda în India și Nepal.

Deva Krishna ne invită pe toți către trezirea conștiinței, ieșirea din automatisme și către trăirea unei vieți meditative exprimându-ne la maxim propriul potențial.

“Suntem în viață pentru a fi fericiți, a iubi, a celebra, a experimenta și pentru a cunoaște adevărul. Conștiinta este parte din noi, este profund legată de existența noastră, este intrinsecă, este oglinda sufletului nostru. Și ar fi suficienți câțiva pași pentru a recunoaște cine ești, pentru a-ți recunoaște potențialul și pentru a retrezi Divinitatea care este în tine”(Deva Krishna)

 

În momentul înscrierii, vă rugăm să trimiteți și un mail cu datele dvs de contact (nume, telefon, mail) la: contact@oshojoy.ro

Imagini de la acest eveniment, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.