Meditatia Inimii- Joi 16 noiembrie

S-a demonstrat deja științific faptul că inima generează un câmp foarte puternic de energie electromagnetică, de aproximativ 60 de ori mai mare decat cel generat de creier.

Astfel, în afară de funcția inimii de a pompa sângele, există un centru de procesare a informațiilor extrem de complex, care comunică cu creierul și pe care îl influențează prin intermediul diferitelor sisteme ale organismului uman. De aici, o funcționare mai bună a creierului, o percepție diferită și o abilitate crescută de gestionare a stresului.

Vă invităm să creăm împreună un spațiu în care să permitem inimii să genereze un astfel de câmp de vindecare. Astfel, vom cobori în timpul acestei meditații din minte în inimă, printr-o tehnică simplă din tradiția Sufită, prin respirație și mișcări ale corpului.

RECOMANDARI PRACTICE PENTRU PARTICIPANȚI:

Încercați să ajungeți cu 5-10 minute înainte de ora oficială de începere, pentru a vă schimba, merge la toaletă, acomoda cu spațiul….

Sa aveți haine lejere, care sa nu va distragă în timpul meditației.

DETALII LOGISTICO-ADMINISTRATIVE:

Când?
Joi, 16 noiembrie, între orele 19:00-20.30.

Înscrieri:
Înscrierile se fac telefonic, la persoana de contact (detalii la finalul mesajului)

Unde?
Str. Vasile Lascar, nr.206 (Atma Center), București (la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Ștefan Cel Mare). Harta, aici.

Cine organizează?
Osho Joy Meditation Center

Contribuție de participare:
30 RON

DESPRE FACILITATOR:

Leela (Olga Oltean):

Leela este inițiată în gradul de Maestru – Reiki pentru că… la un anumit moment în călătoria sa – plecând de la un background de business și trecând de-a lungul timpului prin formari diverse: NLP, coaching, hipnoză Ericksoniană – a început căutările și mai profund în spațiul interior al ființei, într-un moment de criză profundă al vieții sale.

S-a „întâlnit” în timpul căutarilor sale cu Osho, Reiki, Tantra și Sufi&Șamanismul, și cu tot ceea ce înseamnă asta: meditație, workshop-uri, terapii meditative. Iubirea pentru meditație și încrederea în terapiile meditative OSHO au determinat-o să devină facilitator ale acestor procese incredibile: OSHO No-Mind si OSHO Born Again și este recunoscatoare când poate să le împărtașească cu ceilalți.

Așa a ajuns într-un alt moment în care precuparea sa principală a devenit cea de a pune în contact cu natura esențială cât mai multe persoane, de a crea cadrul și a acorda suport celor care se formează ca și coachi în școala pe care o conduce și în care este facilitator.

Este facilitator certificat al Meditațiilor Active și al Terapiilor Meditative OSHO, pe care le împărtășește atât în țară, cât și în străinătate.

Persoana de contact:

Leela (Olga Oltean): 0731371205