OSHO Kundalini Meditation – joi 15 februarie

Următoarea seară de meditație (JOI 15 februarie) este dedicată  Meditaţiei OSHO Kundalini, o tehnică în care suntem invitați să ne abandonăm energiei vindecătoare a pământului, să dansăm ca și când nimeni nu ne privește, și apoi să stăm pur și simplu în liniște, observând, și abandonându-ne în cele din urmă, complet, pământului care ne ocrotește și ne hrănește.

Descrierea completă a meditaţiei, aici: http://oshojoy.ro/meditatii-osho/meditatia-osho-kundalini/

Invitația se adresează tuturor, indiferent de nivelul de familiarizare cu Osho, cu meditaţia…

RECOMANDARI PRACTICE PENTRU PARTICIPANȚI:

Încercați să ajungeți cu 5-10 minute înainte de ora oficială de începere, pentru a vă schimba, merge la toaletă, acomoda cu spațiul….

Sa aveți haine lejere, care sa nu vă distragă în timpul meditației.

DETALII LOGISTICO-ADMINISTRATIVE:

Când?
Joi 15 februarie, între orele 19:00-20.30.

Înscrieri:
Vă rugăm să vă anunțați intenția de participare prin telefon/SMS la persoana de contact (detalii la finalul mesajului)

Unde?
Str. Vasile Lascar, nr.206 (Atma Center), București (la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Ștefan Cel Mare). Harta, aici.

Cine organizează?
Osho Joy Meditation Center

Contribuție de participare:
30 RON

Despre facilitator:

ASHNI ALEXANDRA SAMEDA – facilitator, coach și trainer lucrează în dezvoltarea oamenilor de aproape zece ani. Pasiunea pentru terapiile meditative și meditațiile active a început în 2010 cu o călătorie în inima Indiei.
De atunci a continuat neîncetat munca de auto-descoperire și cunoaștere prin seminarii experiențiale de primal, tantra, meditație, constelații familiale, respirație conștientă, sufi și alte terapii meditative cu facilitori și maestri de excepție în Anglia, Germania, India, Indonezia, Italia, Romania, Spania.

Persoană de contact:

Marius Lazăr (0754962332, 0726607205)