OSHO No-Dimensions Meditation – joi 7 decembrie

Salutare dragi căutători,

Iată că a sosit momentul și pentru o meditație de inspirație Sufi, în care ne vom învârti precum roata olarului, pentru a ne regăsi centrul interior, punctul nemișcat din fiecare dintre noi. Etapa de învărtit este precedată de o serie de mișcări pentru echilibrarea și centrarea energiei, și este urmată de o etapă de tăcere, în care ne întindem la sol.

Vă invităm așadar, joi 7 decembrie, de la ora 19.00 să experimentați această meditație frumoasă și puternică.

Descrierea completă a meditaţiei, aici: http://oshojoy.ro/meditatii-osho/meditatia-osho-nodimensions/

Invitația se adresează tuturor, indiferent de nivelul de familiarizare cu Osho, cu meditaţia…

RECOMANDARI PRACTICE PENTRU PARTICIPANTI:

Încercați să ajungeți cu 5-10 minute înainte de ora oficială de începere, pentru a vă schimba, merge la toaletă, acomoda cu spațiul….

Sa aveți haine lejere, care sa nu va distragă în timpul meditației.

DETALII LOGISTICO-ADMINISTRATIVE:

Când?
Joi 7 decembrie, între orele 19:00-20.30.

Unde?
Str. Vasile Lascar, nr.206 (Atma Center), București (la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Ștefan Cel Mare). Harta, aici.

Cine organizează?
Osho Joy Meditation Center

Contribuție de participare:
30 RON

Înscrieri:
Vă rugăm să vă anunțați intenția de participare prin telefon/SMS la persoana de contact (detalii la finalul mesajului)

DESPRE FACILITATOR:

Marius Lazăr

”Am luat contact cu Osho mai întâi prin intermediul cărților, pentru ca în 2005 să particip la prima la grupă Osho, cu Shunyo şi Marco, la Sofia, în Bulgaria. Au urmat apoi alte grupe de meditație și terapie, cu discipoli Osho precum: Prem Salila (Primal pulsation), Spersa (Inteligența Inimii, workshopuri de tantra), Bodhiray (Respiratie Oceanica), Mouna (Vindecarea copilului interior), Devapath (Respiratie Oceanica), Devo (Intalnirea Sufi), Deva Krishna….

Din 2011 m-am implicat în ”proiectul Osho Joy”, și am început să împărtășesc alături de alți prieteni călători meditațiile Osho și să susțin cadrul necesar pentru ca meditația să se întâmple.

În septembrie 2016 am participat în București, la trainingul pentru facilitatori ”Meditation- In-Depth and Facilitating”, cu Kaifi Iraklis, devenind facilitator certificat al Meditațiilor Osho.”

Persoană de contact:
Marius Lazar (0726607205, 0754962332)

Va asteptam cu drag!