Who is In?

OSHO Joy vă invită la o seară meditativă, susţinând o serie de evenimente de inspiraţie Zen numite “Who is in?”.

Într-un mod simplu, direct şi onest, vom folosi tehnica koan-ului, a unei întrebări simple cu un răspuns logic imposibil. Procesul are o structură specifică, în care suntem îndemnaţi să punem întrebarea “Cine e înăuntru?” şi să lăsăm să ne apară răspunsul (sau răspunsurile). Este un proces care merge din ce în ce mai profund, şi ce devine în acelasşi timp din ce în ce mai provocator.

Vom explora acest koan, această întrebare eternă, printr-o structură zen ce ne va ajuta să mergem în interior, să ne autocunoaştem, dar şi să fim capabil să aducem în lumea exterioară ceea ce am găsit acolo, fiind astfel capabili să exprimăm ceea ce suntem.
Un alt aspect al acestui proces este practica de a fi o “oglinda”, a fi deschis şi receptiv dintr-un spaţiu de dincolo de “judecătorul” din mintea noastră, de dincolo de bine şi de rău, lăsând totul să fie exact aşa cum este, fără a încerca să schimbi. Vom descoperi căt de mult judecăm pe ceilalţi şi cât de dificil este să fii cu adevărat într-un spaţiu deschis, dar şi cât de vindecător este când suntem acolo.Evenimentul este deschis tuturor, indiferent de nivelul de familiarizare cu meditaţiile Osho, cu noi, sau cu meditaţia in general. Ceea ce conteaza cu adevarat este deschiderea spre explorare (interioara) si experimentare.Această seară este o introducere într-un proces Osho profund, de inspiraţie zen, numit (bineînţeles) “Who is in?” care oferă o experienţă deosebită căutătorilor de sine, şi trebuie luată ca doar un experiment, un “taster” dacă vreţi.

Structura procesului va fi explicată la faţa locului, iar înainte de procesul propriu-zis, vom face o meditaţie activă Osho, pentru a ne ajuta să ne centrăm, să ne relaxăm mintea şi să ajungem în “aici şi acum”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.