Workshop de formare în Tattva Reiki (primul nivel), cu Deva Krishna si Devi Shakti: 5-7 iunie 2015

Centrul de Meditație Osho Joy are plăcerea să vă invite la un nou workshop cu Deva Krishna, de data aceasta de formare într-o metodă terapeutică binecunoscută: Reiki.

Ce este Reiki?

Reiki este o metodă de vindecare naturală descoperită de călugărul Mikao Usui în Japonia, la începutul secolului trecut.

Este o metodă de canalizare şi transmitere a energiei universale care în conexiune cu energia vieţii, permite echilibrarea şi armonizarea energiilor la nivel fizic, mental şi emoţional, și în cele din urmă restabileşte echilibrul natural între minte-corp şi spirit.

Reiki nu este o religie, nu este o formă ciudată de magie, o ideologie filozofică sau politică şi bineînţeles nu este, în nici un caz, un substitut al medicinei oficiale.

TATVA LOGODe ce Tattva Reiki?

Această extraordinară terapie de vindecare naturală este îmbunătăţită cu introducerea abordării Tattva, devenind astfel o metodă meditativă. Tattva foloseşte energia inimii care este sursa principală a vindecării; Călugării (Lama) Tibetani predau şi afirmă că inima este singurul centru prin care are loc adevărata vindecare. Mai bine zis, vindecarea se găseşte în centrul inimii care trebuie activat.

Tattva observă trei puncte esenţiale:

  • Energia universală se găseşte în cosmos şi este peste tot, în jurul nostru.
  • Energia noastră vitală este mereu prezentă şi disponibilă în mari cantităţi, dar este adormită.
  • Energia inimii este centrul unde se găsește înţelegerea şi adevărata vindecare, dar este un loc neexplorat şi adesea inactiv.

Tattva Reiki este metoda care activează centrul inimii şi stabileşte conexiunea între cele trei puncte, esenţiale pentru vindecarea şi creşterea spirituală.

Tattva Reiki este o terapie naturală şi este o disciplină holistică practică ce devine un instrument pentru: îngrijire – vindecare – înţelegere – explorare –intensificarea şi întărirea energiei – cunoaşterea de Sine – creşterea gradului de conştienţă –evoluţia spirituală.

Ce se întâmplă la primul nivel?

Cu primul nivel se transmite energia de vindecare poziţionând uşor mâinile pe propriul corp sau pe corpul altcuiva, pentru a putea readuce echilibru şi armonie la nivel fizic, mental, emoţional şi spiritual.

Ȋn decursul seminarului de 1° nivel se primeşte iniţierea devenind “canal pe viaţă”.

Fiind iniţiat, înveţi cum să canalizezi şi să vehiculezi Energia De Viaţă Universală a Tattvei Reiki pentru susţinerea, îngrijirea şi vindecarea proprie şi a celorlalţi.

Tattva Reiki este practicată ca şi o formă de meditaţie a inimii, extrem de simplă şi puternică în eficienţa sa de a duce practicantul sau pecel ce primeşte energia în spaţii profunde de relaxare, acceptare şi conştiinţă.

*****************************************************************************************************************

Când Osho a cunoscut Reiki-ul, în ashramul din Poona, India, el l-a recunoscut ca fiind un dar al existenţei, ca şi terapie meditativă eficientă pentru crearea conexiunii între trup şi conştiinţă. El propusese ca transmiterea Energiei Universale să aibă loc prin centrul inimii, folosind o tehnică specifică de respiraţie transmisă în Tibet de Atisha.

***********************************************************************************************

Cine ghidează procesul?

DESPRE DEVA KRISHNA

Deva Krishna, cel care va facilita acest proces

Deva Krishna

Deva Krishna (Sameh Youssef Ibrahim) discipol trezit al lui Osho, și-a început parcursul lui de creştere, apropiindu-se de meditaţie, în 2001; a participat la grupuri de creştere interioară, terapii şi retrageri de meditaţie la Centrul Osho Miasto din Italia. A participat la un training de meditaţie la Centrul Osho Kivani din Roma, cu Maneesha James, discipolă a lui Osho, obţinând titlul de Master. A lucrat deasemenea și cu alți discipoli Osho, precum Bodhi Premal, Krishnananda și Amana , Prashantam, Upadhi, Vidhi.

Și-a continuat apoi căutarea şi formarea cu alte discipline holistice (Reiki – Constelaţii familiale – Tehnici de masaj – Aditi Kinisiologia – Shanditi) în Italia.

În 2004 a început să practice Bardo (meditația din Cartea Tibetană a morților), versiunea Osho Healing Institute of Living and Dying din Germania.

Ulterior a studiat Ayurveda în India (Institute of Ayurvedic Massage și Kerala Ayurvedic Health Care) şi Nepal (Inter–Treatment Service Center). A întreprins o călătorie în Tibet, unde în mănăstirile tibetane a învăţat şi experimentat pentru un timp îndelungat alte tehnici de meditaţie, printre care și Bardo , versiunea originală integrală.

Din 2006 conduce grupuri de meditaţie şi de creştere interioară. Din 2007 susţine terapii şi sesiuni individuale. Din 2009 predă metoda Osho Neo-Reiki, care a fost modificată devenind în 2014 Tattva Reiki, metodă refăcută, detaliată mai mult la nivel practic. Tattva Reiki este metoda aşa cum o transmite Deva Krishna cu învăţăturile sale. Reiki ia numele Tattva care se asociază noii viziuni şi sistemului Tattva Science of Spiritual Awakening. Din 2011 a integrat în munca sa Constelaţiile Familiale. Munca sa este concentrata pe Tattva Science Of Spiritual Awakening, propunând un sistem specific, un program de formare şi seminarii care includ meditaţia şi alte discipline holistice pentru creşterea interioară şi trezirea spirituală.

DESPRE MA DEVI SHAKTI:

Ma Devi Shakti

Ma Devi Shakti

Căutătoare a Adevărului, absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale a Universităţii de Studii din Roma, “La Sapienza”,  Devi Shakti a început parcursul său de creştere interioară  încă din perioada facultăţii, participând la diferite seminarii şi workshopuri de Reiki, yoga kundalini, cristaloterapie.

După un parcurs autodidact de 3 ani, parcursul său de creştere interioară a cunoscut o “întorsătură”, mulţumită întâlnirii sale cu Maestrul Deva Krishna. A participat la 3 parcursuri experenţiale de meditaţie şi satsang în 3 ani, fiecare parcurs durând 9 luni; a lucrat pe ea însăşi folosind metoda Constelaţiilor Familiale sistemice, Reiki, Vindecarea corpurilor subtile; a experimentat şi învăţat tehnicile de meditaţie Osho, meditaţii tibetane şi tantrice, în Italia, la Roma.

A primit iniţierea în metoda Tattva Reiki şi a fost formată obţinând Masterul în Octombrie 2014.

Ȋn prezent susţine sesiuni de terapie Reiki şi vindecare mentală, o “metodă de vindecare naturală”.

Din 2011 lucrează cu Maestrul Deva Krishna ca şi traducătoare, asistând la numeroasele seminarii de Constelaţii familiale, la workshopurile de meditaţie şi satsang, cât şi la grupurile de creştere conduse de Maestru în Italia şi România.

 
Pentru mai multe detalii: contact@oshojoy.ro
 
Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.