From Heart to Hara – cu Devo

deschiderea Inimii şi conectarea la Centrul energiei vitale

Inima şi Centrul Fiinţei sunt două aspecte diferite ale energiei noastre, care atunci când sunt echilibrate se completează şi susţin reciproc.
În prima parte a grupului, creând un spaţiu protejat şi meditativ şi cultivând susţinerea şi încrederea între noi, vom explora spaţiul Inimii. Vom descoperi ce deschide Inima şi ce o închide, ce o contractă şi ce o extinde.
În a doua parte vom practica căutarea şi localizarea Centrului nostru, atât în corpul nostru cât şi în energia noastră *. Să avem un Centru puternic ne ajută sa participăm şi să funcţionăm în viaţa cotidiană cu o mai mare conexiune la “aici-acum”, şi în acelaşi timp ne dă tăria de a proteja şi susţine deschiderea şi sensibilitatea Inimii noastre.
Exerciţii experienţiale si de respiraţie, meditaţii, exprimare şi împărtăşire de sentimente şi emoţii sunt câteva din uneltele pe care le vom folosi în călătoria noastră.

* În corpul nostru Centrul este localizat în Hara, patru degete sub ombilic.

Te însoţeşte: o inimă deschisă şi o prezenţă meditativă: Devo Minas Simeonoglu.

Despre Devo: absolvent al Facultatii de Drept din Atena si a urmat cursuri postuniversitare in Anglia. In 1979, schimbând direcţia vieţii sale, el a ales să devina discipol al lui Osho, trâind aproape de acesta. A trăit in comunităţi Osho în India si America unde a urmat training-uri pentru diferite tehnici de terapie, meditaţie si relaxare in scopul creşterii sale spirituale. Acum Devo trăieşte în Grecia şi oferă workshop-uri Sufi precum şi grupe si sesiuni individuale legate de “spatiul inimii”, “centrarea pe Hara”, “copilul interior” si “Osho Neo-Reiki”.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

CONTACT:
OSHO Joy, www.oshojoy.ro
Ojas (+4 0726 196 912), Teodora(+4 0745 365 394)
contact@oshojoy.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.