Meetings of Sufi – cu Devo

Sunteti invitati sa gustati din lumea Sufi, sa va delectati cu aromele exotice ale misticismului oriental intr-o reteta marca Osho.

Vino sa traiesti experienta inimii tale alaturi de o inima deschisa si o prezenta meditativa:

Devo Minas Simeonoglou.

ubirea pe care o cautam in viata noastra este o amintire a sentimentului de comuniune pe care l-am experimentat in burta mamei noastre. Mai mult de atat, este o amintire si mai profunda, un ecou mai indepartat al Sufletului nostru ca fiind o parte din Sursa. In viata de zi cu zi, traind in dualitate, cautam sa recreem si sa experimentam acelasi spatiu al comuniunii initiale prin relatii. Aceasta este cea mai apropiata senzatie de comuniune pe care o putem experimenta, prin ceilalti.Prin meditatie, intrand in lumea Sufi, avem posibilitatea de a accesa in mod direct acest spatiu. Atunci, experimentand aceasta contopire cu Intregul, toate celelalte forme: personalitate, corp, minte, dispar intr-un vartej enorm creat in noi prin pasiunea pentru Divin! In acest workshop, cultivand increderea si suportul reciproc, incercam sa trecem dincolo de izolarea personalitatii si sa atingem partea Divina care traieste si care ne apartine fiecaruia dintre noi. Exercitii, meditatii, zikr (mantre arabe), invartit, dans si impartasirea din inima sunt cateva din metodele pe care le vom folosi.

LA ILLAHA ILL ALLAH / NU EXISTA ALT ZEU DECAT DUMNEZEU

Despre Devo:

Devo – Minas Simeonoglou – este un absolvent al Facultatii de Drept din Atena si a urmat cursuri postuniversitare in Anglia. In 1979, schimband directia vietii sale, el a ales sa devina discipol al lui Osho, traind aproape de acesta. A trait in comunitati Osho in India si America unde a urmat training-uri pentru diferite tehnici de terapie, meditatie si relaxare in scopul cresterii sale spirituale. Acum Devo traieste in Grecia si, pe langa workshop-urile Sufi mai ofera grupe si sesiuni individuale legate de “spatiul inimii”, “centrarea pe Hara”, “copilul interior” si “Osho Neo-Reiki”.

Mentinand astfel energia generata de acest workshop si din dorinta de a impartasi cu toti prietenii nostri interesati de experienta Sufi ceea ce am trait noi!

Contact:

OSHO Joy, www.oshojoy.ro
Ojas (+4 0726 196 912) Teodora(+4 0745 365 394)
contact@oshojoy.ro

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.