Workshop de Constelatii Familiale, #3, cu Deva Krishna, discipol Osho, 4-5 iulie 2015

Centrul de Meditație Osho Joy are plăcerea să vă invite la al treilea workshop de Constelații Familiale, ce va fi susținut de Deva Krishna în București.

Deva Krishna

Deva Krishna, cel care va facilita acest proces

Constelaţiile familiale sistemice reprezintă un pas foarte important în calea creşterii interioare. După Bert Hellinger, creatorul lor, acestea sunt o metodă pentru rezolvarea conflictelor şi nevrozelor, adeseori prezente în câmpul relaţional.

“Viaţa fiecăruia dintre noi este condiţionată de destine şi sentimente care în realitate nu ne aparţin. Chiar şi bolile grave, dorinţa de moarte şi problemele legate de muncă, pot aparţine iritaţiilor din sistemul familial, şi pot fi aduse la lumină prin procesul constelaţiilor familiale”. (Bert Hellinger)

Cine a experimentat constelaţiile familiale poate a observat câtă energie este prezentă în această metodă, câtă putere de vindecare şi înţelegere poate avea.

“Am putut constata un lucru foarte important, la încheierea fiecărui seminar pe care îl ţin: văd în oameni o lumină diferită decât cea pe care o aveau la început, o nouă conştiinţă şi o energie ce radiază în ochii lor. Mulţi mă contactează ziua următoare sau în celelalte zile pentru a-mi spune că au observat schimbări imediate în ei însişi şi în persoanele cu care se relaţionează, sau la persoanele implicate în constelaţie.” (Deva Krishna)

Cine poate beneficia?

Când simţi că trăieşti o situaţie care nu îţi aparţine, simţi că ai anumite greutăţi, eşti blocat, simţi că nu eşti în rolul potrivit, când ai ceva suspendat sau nerezolvat care îţi condiţionează viaţa. Când ai dificultăți de a relaţiona cu unul sau mai mulţi membri ai familiei, de exemplu cu tatăl , cu mama, cu sora sau fratele, cu partenerul/a sausoţul/soţia, etc., poţi încerca această metodă terapeutică extraordinară.

Desfăşurarea vieţii noastre, în anumite cazuri, poate urma un destin şi sentimente care în realitate nu ne aparţin. Evenimentele care se pot prezenta pot fi boli serioase, dorinţa de a muri, probleme la locul de muncă etc. care pot depinde de încurcăturile sistemice familiale. Dezechilibrele sistemice care ne afectează destinul, sunt aduse la lumină prin procesul sistemic al Constelaţiilor familiale.

De altfel înţelegerile care urmează conduc spre vindecare.

Ceea ce se întâmplă, se întâmplă din iubire.

 Şi ceea ce datorită iubirii este păstrat,

Poate fi dizolvat şi anulat doar prin iubire.

Există un viitor doar pentru cine este în sintonie cu trecutul. (Bert Hellinger)

DESPRE DEVA KRISHNA

DEVA KRISHNA este un mistic, a primit învățăturile lui Osho și pe parcursul căutarii sale, a trăit experiența mistică a trezirii spirituale în prezența unui Maestru iluminat. Din 2006 conduce grupuri de meditație, satsang și de creștere interioară, împărtășind viziunea și experiența sa legată de trezirea spirituală, conștiință și de adevăr.

Lucrează cu tehnicile de meditație, constelațiile familiale sistemice, Reiki și alte discipline holistice, lucrând și cu terapiile individuale. A fost în Tibet în retrageri spirituale în mănăstirile tibetane, a studiat Ayurveda în India și Nepal.

Deva Krishna ne invită pe toți către trezirea conștiinței, ieșirea din automatisme și către trăirea unei vieți meditative exprimându-ne la maxim propriul potențial.

“Suntem în viață pentru a fi fericiți, a iubi, a celebra, a experimenta și pentru a cunoaște adevărul. Conștiinta este parte din noi, este profund legată de existența noastră, este intrinsecă, este oglinda sufletului nostru. Și ar fi suficienți câțiva pași pentru a recunoaște cine ești, pentru a-ți recunoaște potențialul și pentru a retrezi Divinitatea care este în tine”(Deva Krishna)

 
Înscrieri:
Pentru mai multe detalii: contact@oshojoy.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.