De la sămanta la iluminare- workshop de meditatie si Satsang cu Deva Krishna, 21-22 martie 2015

Suntem în viaţă pentru a fi fericiţi, pentru a experimenta şi cunoaşte adevărul!
DSCN0606rev
Centrul de Meditație Osho Joy are plăcerea să vă invite în luna martie 2015, la un workshop intensiv de meditaţie și Satsang cu Deva Krishna, discipol Osho, pentru a începe un nou parcurs de creştere interioară învăţând arta meditaţiei. Vom începe workshopul pe 21 martie dimineața(sămbătă), chiar în ziua iluminării lui Osho, celebrând astfel prin meditație și explorare interioară această zi specială pentru iubitorii lui Osho, și vom continua călătoria interioară pe 22 martie. Seara de prezentare, cu intrare pe bază de donație liberă, va fi vineri, 20 martie.

Workshopul se adresează tuturor persoanelor interesate de creşterea interioară, de vindecare şi cunoaştere de sine. Tehnicile propuse în aceste două zile, bazate în special pe respiraţie, vă permit să intraţi în contact cu corpul–mintea şi emoţiile voastre. Această experienţă ajută la descoperirea unei noi dimensiuni a fiinţei voastre.

 Meditaţia este un puternic instrument care ajută la relaxarea corpului, a minţii şi la restabilirea unei noi armonii cu propriile emoţii. Ea ne ajută deasemenea la regăsirea echilibrului şi bunăstării psihofizice care permite astfel reîncărcarea, regenerarea şi trezirea energiei vitale.

DESPRE SATSANG…

Satsang, din sanscrită, înseamnă literal “a sta în prezenţa adevărului”.
Satsangul este cea mai înaltă şi profundă formă de meditaţie, acolo unde în comuniune cu Adevărul şi Maestrul se dizolvă toate proiecţile şi identificările egoului şi ale minţii.
Rămâne doar purul adevăr al fiinţei: “conştiinţa”.

DESPRE TEMELE ABORDATE….

Ȋn seara de prezentare vom avea în vedere teme și întrebări precum:

– Care este scopul vieții?
– Ce este într-adevăr meditaţia?
– La ce servesc tehnicile de meditaţie?
– Diferenţa dintre tehnica de meditaţie şi starea meditativă;
– Cum să înceapă călătoria?
– Mici paşi spre conştiinţă;
 – Meditaţie și religie;
– Alte întrebări şi clarificări.

În timpul celor două zile de meditaţie se vor aborda teme legate de:

– Căutarea adevărului. De unde pleacă?
– Obstacolele şi impedimentele realizării Sinelui;
 – Mintea şi minciunile;
– Descoperirea propriului potenţial;
– Relaţiile şi legăturile familiale;
– Renunţarea și viața spirituală;
– Meditația și trezirea energiei vitale;
– Iubirea și meditația;
– A râde, a iubi, a dansa, a celebra viaţa….

Meditaţia este conştiinţă. De fiecare dată când meditezi folosind tehnicile de meditație, conştiinţa ta creşte câte puţin. Puţin câte puţin, meditând, conştiinţa creşte înălţându-se, până când se cristalizează. Cerul minţii devine clar şi limpede, iar acolo se deschid porţile conştiinţei supreme.

 DESPRE DEVA KRISHNA:

Deva Krishna (Sameh Youssef Ibrahim) discipol trezit al lui Osho, și-a început parcursul lui de creştere, apropiindu-se de meditaţie; a participat la grupuri de creştere interioară, terapii şi retrageri de meditaţie la Centrul Osho Miasto din Italia. A participat la un training de meditaţie cu Maneesha James, discipolă a lui Osho, obţinând titlul de Master.

DSCN1704revȘi-a continuat apoi căutarea şi formarea cu alte discipline holistice (Reiki – Constelaţii familiale – Tehnici de masaj – Aditi Kinisiologia – Shanditi) în Italia.

În 2004 a început să practice Bardo (meditația din Cartea Tibetană a mortilor), versiunea Osho Healing Institute of Living and Dying din Germania.

Ulterior a studiat Ayurveda în India şi Nepal. A întreprins o călătorie în Tibet, unde în mănăstirile tibetane a învăţat şi experimentat pentru un timp îndelungat alte tehnici de meditaţie, printre care și Bardo, versiunea originală integrală.

Din 2006 conduce grupuri de meditaţie şi de creştere interioară, predă Tattva Reiki, iar din 2011 a integrat în munca sa Constelaţiile familiale.

În prezent lucrează cu Tattva Science Of Spiritual Awakening (Știința Tattwa a Trezirii Spirituale), propunând un sistem specific pentru creşterea interioară şi trezirea spirituală.

Pentru mai multe detalii: contact@oshojoy.ro
 
Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.