Un nou workshop de Constelatii Familiale, cu Deva Krishna, discipol Osho, 9-10 mai 2015

Centrul de Meditație Osho Joy are plăcerea să vă invite la al doilea workshop de Constelații Familiale, ce va fi susținut de Deva Krishna în București.

DSCN0606rev

Deva Krishna, cel care va facilita acest proces

Constelaţiile familiale sistemice reprezintă un pas foarte important în calea creşterii interioare. După Bert Hellinger, creatorul lor, acestea sunt o metodă pentru rezolvarea conflictelor şi nevrozelor, adeseori prezente în câmpul relaţional.

“Viaţa fiecăruia dintre noi este condiţionată de destine şi sentimente care în realitate nu ne aparţin. Chiar şi bolile grave, dorinţa de moarte şi problemele legate de muncă, pot aparţine iritaţiilor din sistemul familial, şi pot fi aduse la lumină prin procesul constelaţiilor familiale”. (Bert Hellinger)

Cine a experimentat constelaţiile familiale poate a observat câtă energie este prezentă în această metodă, câtă putere de vindecare şi înţelegere poate avea.

“Am putut constata un lucru foarte important, la încheierea fiecărui seminar pe care îl ţin: văd în oameni o lumină diferită decât cea pe care o aveau la început, o nouă conştiinţă şi o energie ce radiază în ochii lor. Mulţi mă contactează ziua următoare sau în celelalte zile pentru a-mi spune că au observat schimbări imediate în ei însişi şi în persoanele cu care se relaţionează, sau la persoanele implicate în constelaţie.” (Deva Krishna)

Cine poate beneficia?

Când simţi că trăieşti o situaţie care nu îţi aparţine, simţi că ai anumite greutăţi, eşti blocat, simţi că nu eşti în rolul potrivit, când ai ceva suspendat sau nerezolvat care îţi condiţionează viaţa. Când ai dificultăți de a relaţiona cu unul sau mai mulţi membri ai familiei, de exemplu cu tatăl , cu mama, cu sora sau fratele, cu partenerul/a sausoţul/soţia, etc., poţi încerca această metodă terapeutică extraordinară.

Desfăşurarea vieţii noastre, în anumite cazuri, poate urma un destin şi sentimente care în realitate nu ne aparţin. Evenimentele care se pot prezenta pot fi boli serioase, dorinţa de a muri, probleme la locul de muncă etc. care pot depinde de încurcăturile sistemice familiale. Dezechilibrele sistemice care ne afectează destinul, sunt aduse la lumină prin procesul sistemic al Constelaţiilor familiale.

De altfel înţelegerile care urmează conduc spre vindecare.

Ceea ce se întâmplă, se întâmplă din iubire.

 Şi ceea ce datorită iubirii este păstrat,

Poate fi dizolvat şi anulat doar prin iubire.

Există un viitor doar pentru cine este în sintonie cu trecutul. (Bert Hellinger)

DESPRE DEVA KRISHNA

Deva Krishna (Sameh Youssef Ibrahim) discipol trezit al lui Osho, și-a început parcursul lui de creştere, apropiindu-se de meditaţie, în 2001; a participat la grupuri de creştere interioară, terapii şi retrageri de meditaţie la Centrul Osho Miasto din Italia. A participat la un training de meditaţie la Centrul Osho Kivani din Roma, cu Maneesha James, discipolă a lui Osho, obţinând titlul de Master. A lucrat deasemenea și cu alți discipoli Osho, precum Bodhi Premal, Krishnananda și Amana , Prashantam, Upadhi, Vidhi.

Și-a continuat apoi căutarea şi formarea cu alte discipline holistice (Reiki – Constelaţii familiale – Tehnici de masaj – Aditi Kinisiologia – Shanditi) în Italia.

În 2004 a început să practice Bardo (meditația din Cartea Tibetană a morților), versiunea Osho Healing Institute of Living and Dying din Germania.

Ulterior a studiat Ayurveda în India (Institute of Ayurvedic Massage și Kerala Ayurvedic Health Care) şi Nepal (Inter–Treatment Service Center). A întreprins o călătorie în Tibet, unde în mănăstirile tibetane a învăţat şi experimentat pentru un timp îndelungat alte tehnici de meditaţie, printre care și Bardo , versiunea originală integrală.

Din 2006 conduce grupuri de meditaţie şi de creştere interioară. Din 2007 susţine terapii şi sesiuni individuale. Din 2009 predă metoda Osho Neo-Reiki, care a fost modificată devenind în 2014 Tattva Reiki, metodă refăcută, detaliată mai mult la nivel practic. Tattva Reiki este metoda aşa cum o transmite Deva Krishna cu învăţăturile sale. Reiki ia numele Tattva care se asociază noii viziuni şi sistemului Tattva Science of Spiritual Awakening. Din 2011 a integrat în munca sa Constelaţiile Familiale. Munca sa este concentrata pe Tattva Science Of Spiritual Awakening, propunând un sistem specific, un program de formare şi seminarii care includ meditaţia şi alte discipline holistice pentru creşterea interioară şi trezirea spirituală.

 
Înscrieri:
Persoană de contact: contact@oshojoy.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.