Hara Reconnecting #2 – reconectarea la Energia vitală, cu Deva Krishna, 17-18 octombrie 2015

samurai meditatingSursa foto: http://www.journalofasianmartialarts.com

Centrul de Meditație Osho Joy are plăcerea să vă invite la un nou workshop cu Deva Krishna, dedicat reconectării la energia noastră vitală, care sălășluiește în Hara (abdomenul inferior).

HARA este centrul energiei vitale, sursa principala a energiei. În Zen, misticii Japonezi în simplitatea și spontaneitatea lor se conectau direct la Hara, centrul ființei, unde se găsește beatitudinea și pacea interioară. Și Samuraii, care erau luptătorii cei mai temuți din lume, erau centrați în Hara, iar acesta era secretul abilității lor în luptă, de aceea reușeau să folosească maximul energiei lor.

În acest workshop experiențial vom face o serie de meditații și exerciții explorative atât active cât și statice pentru a ne reconecta direct la Hara, sursa primară a energiei.

Această experiență vă va ajuta la deblocarea energiei reprimate, astfel fluxul natural al energiei va reîncepe să curgă hrănind și revitalizând corpul fizic, cele șapte chakre și corpurile subtile, aducând de asemenea și vindecări.

De asemenea vei putea experimenta acel spaţiu de tăcere şi pace interioară, unde mintea tace, gândurile se opresc, grijile se îndepărtează, proiecţiile şi identificările cad iar tu rămâi doar conştienţă pură. Din această conştienţă va exploda o cantitate foarte mare de energie luminoasă de înţelepciune, inteligenţă şi creativitate.

 Cine poate să participe?

Toate persoanele care doresc….

  • Să experimenteze dimensiunea ființei.
  • Să atingă o sursă de energie incredibilă și inepuizabilă.
  • Să aibă acces la secretele meditației și ale conştiinţei.
  • Să trăiască având mai multă prezenţă şi centrare.

DESPRE DEVA KRISHNA:

DEVA KRISHNA este un mistic, a primit învățăturile lui Osho și pe parcursul căutarii sale, a trăit experiența mistică a trezirii spirituale în prezența unui Maestru iluminat. Din 2006 conduce grupuri de meditație, satsang și de creștere interioară, împărtășind viziunea și experiența sa legată de trezirea spirituală, conștiință și de adevăr.

Lucrează cu tehnicile de meditație, constelațiile familiale sistemice, Reiki și alte discipline holistice, lucrând și cu terapiile individuale. A fost în Tibet în retrageri spirituale în mănăstirile tibetane, a studiat Ayurveda în India și Nepal.

Deva Krishna ne invită pe toți către trezirea conștiinței, ieșirea din automatisme și către trăirea unei vieți meditative exprimându-ne la maxim propriul potențial.

“Suntem în viață pentru a fi fericiți, a iubi, a celebra, a experimenta și pentru a cunoaște adevărul. Conștiinta este parte din noi, este profund legată de existența noastră, este intrinsecă, este oglinda sufletului nostru. Și ar fi suficienți câțiva pași pentru a recunoaște cine ești, pentru a-ți recunoaște potențialul și pentru a retrezi Divinitatea care este în tine”(Deva Krishna)

 
PS: Puteți vedea câteva imagini de la finalul primului workshop de Hara Reconnecting, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.