Shiva-Shakti Dance Meditation Workshop, cu Deva Krishna, 8 august 2015

Centrul de Meditație Osho Joy are plăcerea să vă invite la o zi de dans, meditație și explorare interioară, susținuți de prezența inspirată a lui Deva Krishna.

Dansul și Muzica sunt formele cele mai vechi de Meditație, folosite de comunitățile tribale, de șamani și de popoarele antice, pentru a putea intra într-o stare de transă și pentru a avea acces la stări elevate de Conștiință.

Această zi de meditație experiențială va pune accentul pe dansul meditativ, ghidați fiind într-un proces care va parcurge mai multe etape ale energiei și ale conștiinței, de la Animal până la Divin, pentru a ajunge la maxima exprimare creativă în totală libertate.

Pe parcursul zilei, vom Celebra Viața intrând în contact cu energia Pământului și a Cosmosului, vom împărtăși, ne vom exprima.

Shiva Nataraj este Regele Dansului Cosmic, dansează etern, învingând ignoranța și iluzia minții, dansează pentru o nouă viață și pentru o renaștere a conștiinței. Shakti este jumătatea sa feminină și simbolizează principiul universal al energiei, Puterii și creativității.

Dansul te face fericit și încântător, deschis, iubitor, receptiv. Dansul îți vindecă Corpul și Sufletul. Dansul te transformă; îți trezește energia vitală și te face viu, trezește senzualitatea, farmecul și creativitatea.

DESPRE DEVA KRISHNAFoto iunie 2015 DEVA KRISHNA3

DEVA KRISHNA este un mistic, a primit învățăturile lui Osho și pe parcursul căutarii sale, a trăit experiența mistică a trezirii spirituale în prezența unui Maestru iluminat. Din 2006 conduce grupuri de meditație, satsang și de creștere interioară, împărtășind viziunea și experiența sa legată de trezirea spirituală, conștiință și de adevăr.

Lucrează cu tehnicile de meditație, constelațiile familiale sistemice, Reiki și alte discipline holistice, lucrând și cu terapiile individuale. A fost în Tibet în retrageri spirituale în mănăstirile tibetane, a studiat Ayurveda în India și Nepal.

Deva Krishna ne invită pe toți către trezirea conștiinței, ieșirea din automatisme și către trăirea unei vieți meditative exprimându-ne la maxim propriul potențial.

Meditația nu pleacă în vacanță, Meditația este vacanța prin excelență; cu Meditația te duci în centrul ființei tale, și acolo este adevarata Odihnă și adevăratul Extaz. Mai întâi învață să stai în Meditație și oriunde te vei duce, orice ai face, o să ți se pară că ești în vacanță și vei fi mereu fericit, deoarece vei fi mereu Acasă, în interiorul tau, în Centrul Ființei tale”.  Deva Krishna

 
Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.