7 zile de Meditatie Dinamică OSHO, 20-26 martie 2017

Centrul de Meditație Osho Joy are plăcerea să vă invite la o nouă serie de 7 zile consecutive de Meditație Dinamică, în perioada 20-26 martie.

Meditația Dinamică este una din tehnicile de bază din ”lumea Osho”, creată special pentru omul modern, pentru ca acesta să poată experimenta cu toata ființa sa starea de meditație sau non-minte.

Asemenea călătoriei spirituale, ea pornește de la haosul în care ne aflăm cei mai mulți dintre noi, pentru a ajunge în cele din urmă la bucuria celebrării fără motiv. :)

Invitația se adresează tuturor, indiferent de nivelul de familiarizare cu această tehnică.

Aceasta este o invitație către aprofundarea acestei tehnici revoluționare, de aceea este important să participați la fiecare din cele 7 zile consecutive. Cu toate acestea, pentru că știm că viața urbană are multe provocări, am decis ca de această dată să oferim posibilitatea participării celor interesați și la mai puține sesiuni, cu condiția, în cazul celor care nu au mai făcut niciodată meditația, să fie prezenți în prima zi a seriei, luni 20 martie, când vor fi date explicațiile complete.

Descrierea Meditației Dinamice, aici: http://oshojoy.ro/meditatii-osho/meditatia-osho-dinamica/

Meditația va fi explicată și la fața locului.

Mărturia unui prieten care a participat la o serie de 21 de zile de Dinamici, aici: http://oshojoy.ro/centrul-osho-joy/feedback/

RECOMANDARI PRACTICE PENTRU PARTICIPANȚI:

Este important să ajungeți cu 10-15 minute înainte de ora oficială de începere, pentru a vă schimba, merge la toaletă, acomoda cu spațiul. Introducerea meditației începe la 7.30, practica efectivă (ce durează 1 oră), la 7.45, cel târziu, când SE ÎNCHIDE ȘI UȘA.

Meditația se face pe stomacul gol. Puteți bea ceai sau apă în schimb.

Să aveți haine lejere, sport, care să nu vă distragă în timpul meditației. Pentru că se transpira destul de mult, luați în calcul eventuale haine de schimb (inclusiv lenjerie intimă), pentru perioada de după meditație.

 

Pentru alte detalii:
Email: contact@oshojoy.ro

Va asteptam cu drag!