7 zile de Meditatie Dinamica OSHO, 23-29 ianuarie 2017

dynamic-cover

Centrul de Meditație Osho Joy are plăcerea să vă invite la prima serie de 7 zile consecutive de Meditație Dinamică pe anul 2017.

Aceasta este o invitație către aprofundarea acestei tehnici revoluționare, de aceea este important un angajament ferm pentru toată perioada procesului. Cei care doresc să vină o singură dată, o pot face doar în prima zi, luni, 23 ianuarie, când va fi prezentată complet tehnica, în celelalte zile urmând să reluăm doar aspecte importante, în funcție de energia grupului.

Invitația se adresează tuturor, indiferent de nivelul de familiarizare cu această tehnică.

Meditația Dinamică este una din tehnicile de bază din ”lumea Osho”, creată special pentru omul modern, pentru ca acesta să poată experimenta cu toată ființa sa starea de meditație sau non-minte.

Asemenea călătoriei spirituale, ea pornește de la haosul în care ne aflăm cei mai mulți dintre noi, pentru a ajunge în cele din urmă la bucuria celebrării fără motiv. :)

Descrierea Meditației Dinamice, aici: http://oshojoy.ro/meditatii-osho/meditatia-osho-dinamica/

Meditația va fi explicată și la fața locului.

Mărturia unui prieten care a participat la o serie de 21 de zile de Dinamici, aici: http://oshojoy.ro/centrul-osho-joy/feedback/

RECOMANDARI PRACTICE PENTRU PARTICIPANȚI:

Este important să ajungeți cu 10-15 minute înainte de ora oficială de începere, pentru a vă schimba, merge la toaletă, acomoda cu spațiul. Introducerea meditației începe la 7.30, practica efectivă (ce durează 1 oră), la 7.45, cel târziu.

Meditația se face pe stomacul gol. Puteți bea ceai sau apă în schimb.

Să aveți haine lejere, sport, care să nu vă distragă în timpul meditației. Pentru că se transpira destul de mult, luați în calcul eventuale haine de schimb (inclusiv lenjerie intimă), pentru perioada de după meditație.

 

Pentru alte detalii:
Email: contact@oshojoy.ro

Va așteptam cu drag!