Workshop de Constelatii Familiale, #4, cu Deva Krishna, 5-6 septembrie 2015

Centrul de Meditație Osho Joy are plăcerea să vă invite la al patrulea workshop de Constelații Familiale, ce va fi susținut de Deva Krishna în București.

Foto iunie 2015 DEVA KRISHNA2

Deva Krishna

Terapia sistemică a constelaţiilor familiale de Bert Hellinger are efecte diferite şi imediate asupra persoanei.

Din momentul în care persoana descoperă care sunt cauzele ce sunt la originea problemei, pe neaşteptate se întâmplă ceva la nivel interior, se deschide un spaţiu de conştienţă şi de iubire care priveşte spre o altă perspectivă, o nouă posibilitate unde se dizolvă iritaţiile şi nodurile ce au provocat disconfortul sau blocajul.

De fapt este conştiinţa cea care determină acest proces de vindecare, şi mulţumită constelaţiilor familiale vindecarea este posibilă, deoarece vindecarea răsare din înţelegere şi conştienţă.

Cine poate beneficia?

  • Cine se simte blocat la nivel energetic.
  • Cine are probleme relaţionale cu partenerul, părinţii, fii, etc.
  • Cine are probleme relaţionale la locul de muncă sau are dificultăţi la școală.
  • Cine are disconforturi fizice sau boli.
  • Cine nu se simte în rolul său în propria familie.
  • Cine are poveri sau blocaje ce îl împiedică să trăiască liber.
  • Cine simte că nu îşi trăieşte propria viaţă pe deplin aşa cum vrea el.

Ceea ce se întâmplă, se întâmplă din iubire.

Şi ceea ce datorită iubirii este păstrat,

Poate fi dizolvat şi anulat doar prin iubire.

Există un viitor doar pentru cine este în armonie cu trecutul. (Bert Hellinger)

DESPRE DEVA KRISHNA

DEVA KRISHNA este un mistic, a primit învățăturile lui Osho și pe parcursul căutarii sale, a trăit experiența mistică a trezirii spirituale în prezența unui Maestru iluminat. Din 2006 conduce grupuri de meditație, satsang și de creștere interioară, împărtășind viziunea și experiența sa legată de trezirea spirituală, conștiință și de adevăr.

Lucrează cu tehnicile de meditație, constelațiile familiale sistemice, Reiki și alte discipline holistice, lucrând și cu terapiile individuale. A fost în Tibet în retrageri spirituale în mănăstirile tibetane, a studiat Ayurveda în India și Nepal.

Deva Krishna ne invită pe toți către trezirea conștiinței, ieșirea din automatisme și către trăirea unei vieți meditative exprimându-ne la maxim propriul potențial.

“Suntem în viață pentru a fi fericiți, a iubi, a celebra, a experimenta și pentru a cunoaște adevărul. Conștiinta este parte din noi, este profund legată de existența noastră, este intrinsecă, este oglinda sufletului nostru. Și ar fi suficienți câțiva pași pentru a recunoaște cine ești, pentru a-ți recunoaște potențialul și pentru a retrezi Divinitatea care este în tine”(Deva Krishna)

 
Pentru mai multe detalii: ciobanuliliana357@yahoo.it

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.